Holky jedou „na plný plyn“ non-stop

Milé čtenářky, v minulém článku jsme se intenzivně věnovali intimní hygieně.

Už víte, jak se správně starat o citlivé partie Vašeho těla a minimalizovat tak pocity diskomfortu.

A co následuje? Kolotoč denních povinností. Takže rychle obléknout, vyrazit do práce, absolvovat několik hodin školení, meetingů, prokousat se horou administrativy, případně si celou směnu odstát pěkně na nohou.

A pak? Rychle nakoupit, doma uklidit, uvařit, vyprat, dětem zkontrolovat úkoly… A protože jste rozumné, vzpomenete si občas i na sebe a vypotíte přebytečné kalorie v posilovně, na tanečním parketu, v parku při běhání, v bazénu nebo na zahradě. A když „máte kliku“ a partnera vyhrajete v loterii, tak se vším pomůže a Vy jdete včas spát a můžete nerušeně snít o nadcházejících letních radovánkách, které si jistě za tu nesmírnou dřinu zasloužíte.

A dívky, ty též nezahálí. Sedí ve škole, vstřebávají denně mnoho nových informací, plní zadané úkoly, přemýšlí, vymýšlí, píší… a hurá – pro zpestření rozvrhu přišel na řadu tělocvik. „Žíněnkář“ je drsňák a očekává vždy maximální výkon. Navíc se všichni dívají - holky, kluci, jednoduše celá třída. Neexistuje tedy jiná možnost, než být za každé okolnosti dokonalá. Po škole ještě jeden soukromý maraton ve „fitku“ nebo v zeleni, pár povinných sexy selfie na „Instáč“ a je splněno. Páteční večery dávají zabrat ještě víc. Jde se totiž na party. Takže rychlá sprcha, nalíčit, učesat, obléct se jako bohyně a vyrážíme.

To vše zvládáte s přehledem a elegancí. V období periody je ale situace o něco složitější. Jakou hygienickou pomůcku tedy zvolit, aby vyhovovala Vašemu tempu, potřebám a životnímu stylu? Jistě takovou, která dovoluje žít aktivním životem vždy a všude bez omezení. Takovou, která skvěle padne třeba i štíhlejší postavě, drží na místě, neproteče a lze ji využít i na noc a při všech intenzitách menstruace.  Ideální variantou, jak dostat vše v jednom, mohou být menstruační kalhotky, které se staly hitem poslední doby. My je pro Vás také máme. Naše zákaznice je otestovaly a jako dopadly? Posuďte samy! :-)

Nezávislé testování na webu Její zdraví: 

https://www.jejizdravi.cz/blog-menstruacnikalhotky-skolacky-final-testovani.html

SAFORELLE ® ULTRA SAVÉ MENSTRUAČNÍ KALHOTKY